Σχετικά μ' εμάς

Η ms stergioti bio production ΑΕ  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείτε τόσο στους τομείς της παραγωγής  και του εμπορίου όσο και στης  τουριστικές επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος της εταιρίας ms stergioti bio production ΑΕ κος Στεργιώτης Πολυκαρπος είναι άριστος γνώστης στους τομείς του εμπορίου και του τουρισμού στους οποίους δραστηριοποιείται από 40ετιας με μεγάλη επιτυχία.

Η κόρη του και διευθύνουσα σύμβουλος της ms stergioti bio production ΑΕ Στεργιώτη Μαργαρίτα  είναι τελειόφοιτη της σχολής γεωπονίας και τεχνολογίας τροφίμων του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας του ΤΕΙ Σητείας, Κρήτης.

Έτσι μαζί πήραν την απόφαση να ιδρύσουν μια μονάδα τυποποίησης –έκθλιψης και εμπορίας ελαιόλαδου και των παράγωγων του εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία της ελιάς και του ελαιόλαδου στην καρδιά της Κρήτης και συγκεκριμένα στον εύφορο κάμπο της Μεσσάρας οι ελαιώνες που δραστηριοποιείται και οι οποίοι βρίσκονται μόλις μερικά μέτρα μακριά  από έναν από τους διασημότερους σε διεθνή επίπεδο αρχαιολογικούς χώρους  το ανάκτορο της Φαιστού.

Στόχος της εταιρίας είναι να παράγει προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας βασισμένα στην αρίστη ποιότητα και στα υψηλά οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφόρα.

Γιατί να μας Επιλέξετε

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ